Selecteer een pagina

Diensten

Voor welke opdrachten kan je mij inzetten?

Als interim online marketeer help ik bedrijven die op korte termijn tijdelijk op zoek zijn naar extra capaciteit binnen het marketing team. Bijvoorbeeld voor de invulling van een zwangerschapsverlof, sabbatical of ter overbrugging bij een vacature.

Welke kennis en expertise breng ik mee?
Ik ben een datagedreven online marketeer met ervaring binnen de retail en FMCG branche. Als persoon ben ik proactief en pragmatisch ingesteld. Daarnaast ben ik sociaal en een echte zelfstarter. Hierdoor werk ik gemakkelijk samen met collega’s en stakeholders en vind ik snel mijn weg binnen een organisatie.

Als allround online marketeer beschik ik over een brede online marketingkennis en volg ik dagelijks alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van online. Ik heb de meeste kennis en ervaring op het gebied van websites, social media en contentmarketing, maar daarnaast ben ik ook thuis in e-mailmarketing, SEO, SEA, Google Analytics en display advertising.

Hoe ga ik te werk?

Door mijn ervaring binnen de retail en FMCG branche begrijp ik de hectiek en de diversiteit aan projecten die op zeer korte termijn opgeleverd dienen te worden.

Hierdoor ben ik in staat om snel de huidige online marketing inzet te analyseren, quick wins te verzilveren en vervolgens hands-on diverse projecten op te pakken en uit te voeren. Ik werk het liefst zowel strategisch als hands-on. Daarnaast staan data en klantbehoeftes altijd bij mij centraal.

testimonials

Wat zeggen anderen over mij?

Vincent is a well-rounded digital generalist who thrives on helping clients to get the most of out of their digital media campaigns, tests and plans.

A self-starter, Vincent will execute to perfection. He works well independently, but also integrated easily into my small agile team to test and iterate digital products and messaging. It was a pleasure to work with and learn from Vincent.

Kate Moeller

Global Digital Content Lead - FrieslandCampina

Secu was op zoek naar een interim Online Marketeer om het gat op te vullen tussen het vertrek van een collega en een nieuwe vaste aanstelling. De opdracht van 3 maanden voor Vincent was uitdagend en bestond uit oa: opzetten van 2 nieuwe websites,  het fundament bouwen voor onze online communicatie (Facebook, AdWords, Twitter), het finetunen en versturen van onze online content naar onze partners en het leveren van input voor onze online strategie.

Vincent heeft in korte tijd veel bereikt. Het is een harde én slimme werker. Hij kan strategisch meedenken, maar is ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Hij heeft een brede marketing kennis en interesse en is bovendien is hij een sympathieke en humorvolle collega. Ik zou zonder twijfel Vincent opnieuw inzetten.

Olivier Wallien

Chief operating officer - Secu Products

Vincent, het was heel aangenaam samenwerken met jou. We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte door je interesse en gerichte vragen. Hierdoor ontstond er een vlotte communicatie en kon jij gevraagde aanpassingen snel doen, met respect voor ieders mening.

We zijn heel enthousiast over onze nieuwe website en hebben al veel complimenten gekregen. Bedankt voor alles wat je op zo’n korte tijd hebt weten te verwezenlijken voor ons.

Inge Vancauwenbergh

Commercieel manager - Audika (België)

Vincent is not only a strong digital marketeer and growth hacker expert but also strong on strategy.

He asks the right questions to check and challenge whether the right direction and right things are done. Therefore he is a strong contributor to the team and improves the quality of the project.

Emilie Heesters

Global Marketing & Innovation Manager - FrieslandCampina

Wij waren op zoek naar een interim online marketeer die het digitale deel van onze marketingstrategie invulling kon geven, de internationaal geïnitieerde nieuwe website lokaal zou oppakken en voorbereidingen zou treffen voor een permanente invulling van deze online job.

Vincent heeft een brede digitale expertise, kent zijn bronnen en wist in korte tijd op zeer sympathieke wijze als betrokken collega binnen ons team te opereren. Vincent heeft in zijn periode bij Van Boxtel een aantal concrete zaken kunnen opleveren, zoals het realiseren van diverse digitale quick wins, (waaronder een stijging van 35% in leads na optimalisatie van de huidige website) en een brede basis gelegd voor invulling door de in dienst genomen online marketeer.

Mochten wij in de toekomst tijdelijk extra resources gaan inzetten, zouden wij met plezier weer met Vincent contact opnemen.

Hanneke Verschoor


Marketing manager - Van Boxtel hoorwinkels

Leer mij nog beter kennen!