Selecteer een pagina

Diensten

Voor welke opdrachten kan je mij inzetten?

Als interim online marketeer help ik bedrijven die op korte termijn tijdelijk op zoek zijn naar extra capaciteit binnen het marketing team. Bijvoorbeeld voor de invulling van een zwangerschapsverlof, sabbatical of ter overbrugging bij een vacature.

Welke kennis en expertise breng ik mee?
Ik ben een datagedreven online marketeer met ervaring binnen de retail en FMCG branche. Als persoon ben ik proactief en pragmatisch ingesteld. Daarnaast ben ik sociaal en een echte zelfstarter. Hierdoor werk ik gemakkelijk samen met collega’s en stakeholders en vind ik snel mijn weg binnen een organisatie.

Als allround online marketeer beschik ik over een brede online marketingkennis en volg ik dagelijks alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van online. Ik heb de meeste kennis en ervaring op het gebied van websites, social media en contentmarketing, maar daarnaast ben ik ook thuis in e-mailmarketing, SEO, SEA, Google Analytics en display advertising.

Hoe ga ik te werk?

Door mijn ervaring binnen de retail en FMCG branche begrijp ik de hectiek en de diversiteit aan projecten die op zeer korte termijn opgeleverd dienen te worden.

Hierdoor ben ik in staat om snel de huidige online marketing inzet te analyseren, quick wins te verzilveren en vervolgens hands-on diverse projecten op te pakken en uit te voeren. Ik werk het liefst zowel strategisch als hands-on. Daarnaast staan data en klantbehoeftes altijd bij mij centraal.

testimonials

Wat zeggen anderen over mij?

Ik heb met Vincent samengewerkt tijdens zijn tijd bij FrieslandCampina. In zijn rol als Growth Hacker ondersteunde Vincent een project om nieuwe Facebook & Instagram content voor Chocomel te ontwikkelen en te testen in een van de belangrijkste groeimarkten.

Vincent bracht nieuwe ideeën en expertise in het project en daagde het team uit om anders na te denken over het creëren van sociale media content.

Het advies van Vincent resulteerde in het ontwikkelen van nieuwe inzichten die sindsdien met meerdere markten gedeeld zijn om de prestaties van sociale media content voor het merk te ondersteunen en te verbeteren.

Vincent is een expert in zijn vakgebied en zijn creatieve aanpak en opbouwende feedback waren een aanwinst voor het project.

Richard Duplock

International Marketing Manager - FrieslandCampina

Vincent is een all-round digitale generalist die het leuk vindt om klanten te helpen het meeste uit hun digitale mediacampagnes, tests en plannen te halen.

Een zelfstarter, Vincent zal zijn werk tot in de perfectie uitvoeren. Hij werkt goed zelfstandig, maar integreerde ook gemakkelijk in mijn kleine agile team om digitale producten en communicatieboodschappen te testen en te herhalen. Het was een plezier om met Vincent samen te werken en van hem te leren.

Kate Moeller

Global Digital Content Lead - FrieslandCampina

Secu was op zoek naar een interim Online Marketeer om het gat op te vullen tussen het vertrek van een collega en een nieuwe vaste aanstelling. De opdracht van 3 maanden voor Vincent was uitdagend en bestond uit oa: opzetten van 2 nieuwe websites,  het fundament bouwen voor onze online communicatie (Facebook, AdWords, Twitter), het finetunen en versturen van onze online content naar onze partners en het leveren van input voor onze online strategie.

Vincent heeft in korte tijd veel bereikt. Het is een harde én slimme werker. Hij kan strategisch meedenken, maar is ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Hij heeft een brede marketing kennis en interesse en is bovendien is hij een sympathieke en humorvolle collega. Ik zou zonder twijfel Vincent opnieuw inzetten.

Olivier Wallien

Chief operating officer - Secu Products

Vincent, het was heel aangenaam samenwerken met jou. We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte door je interesse en gerichte vragen. Hierdoor ontstond er een vlotte communicatie en kon jij gevraagde aanpassingen snel doen, met respect voor ieders mening.

We zijn heel enthousiast over onze nieuwe website en hebben al veel complimenten gekregen. Bedankt voor alles wat je op zo’n korte tijd hebt weten te verwezenlijken voor ons.

Inge Vancauwenbergh

Commercieel manager - Audika (België)

Vincent is niet alleen een sterke digitale marketeer en growth hacker, maar ook sterk in strategie.

Hij stelt de juiste vragen om te controleren of de juiste weg wordt ingeslagen en of dit de meest efficiënte en snelste route tot succes is. Daarom levert hij een sterke bijdrage aan het team en verbetert hij de kwaliteit van het project.

Emilie Heesters

Global Marketing & Innovation Manager - FrieslandCampina

Wij waren op zoek naar een interim online marketeer die het digitale deel van onze marketingstrategie invulling kon geven, de internationaal geïnitieerde nieuwe website lokaal zou oppakken en voorbereidingen zou treffen voor een permanente invulling van deze online job.

Vincent heeft een brede digitale expertise, kent zijn bronnen en wist in korte tijd op zeer sympathieke wijze als betrokken collega binnen ons team te opereren. Vincent heeft in zijn periode bij Van Boxtel een aantal concrete zaken kunnen opleveren, zoals het realiseren van diverse digitale quick wins, (waaronder een stijging van 35% in leads na optimalisatie van de huidige website) en een brede basis gelegd voor invulling door de in dienst genomen online marketeer.

Mochten wij in de toekomst tijdelijk extra resources gaan inzetten, zouden wij met plezier weer met Vincent contact opnemen.

Hanneke Verschoor


Marketing manager - Van Boxtel hoorwinkels

Leer mij nog beter kennen!